Tjena du har en snopp mellan bena

Den här veckan kommer det bli ganska mycket plugg, för det är nu allt ska in och det sista som man har kvar i kurserna ska vara så gott som klara! Därför säger vi redan nu att det kommer bli en väldigt kass uppdatering fram till på fredag. För efter fredag är det massa shopping som gäller för Sadafs del. Ni lär få en kort uppdatering imorgon, då vi berättar vårt betyg på matteprovet som vi har imorgon (man får veta resultatet precis efter) Så inlägget kommer väl se ut ungefär såhär; VI FICK MVG! WOHO... FAN VAD VI ÄR BRA ,TJALALA.

Vi har inte varit på mer än 2 mattelektioner efter påsklovet och matteboken öppnades för några dagar sedan, men målet är MVG!


Ni får ha det så jävla bra och för guds skull glöm inte släcka lampan efter er. Slarviga/lata skitungar. 


HAHAHA RIKTIGA GANGSTERS!




XOXO//
SS,

HOLA!

Hola amigos, como estas? Yo muy cansado yo no se por que...   Igår var vi hos Kamila det var MYS med en grillkväll med (nästan) bara sköna brudar ;)

Vi kan väl bjussa på lite bilder här på sidan. So keep tuned!

PUSSPUSSPUSS

KISS

För exakt ett år sedan stod jag vid den här tiden i en kö. Och det var inte vilken kö som helst, nej, utan det var kön till Kiss-konserten. Det där är en dag som jag aldrig kommer glöma i hela mitt liv!
"Det var den bästa men sammtidigt den värsta dagen i våra liv"
Enda sedan jag har varit liten har jag lyssnat på Kiss, de blev bortglömda några år men när jag började gymnasiet kom dem tillbaka som en våg som sköljde över mig och jag blev som galen i dem. Att få uppleva den här dagen - att få se dem i verkligheten var något som betydde och betyder jättemycket. Att sammtidigt ha turen at nästan så längst fram i publiken går knappt att beskriva hur jag känner för det. Men det var nog därför man också fick ta smällarna för att det var "den värsta dagen i våra liv" också. Du blev i princip ihälklämd (ni kan ju tänka er om vi stod nästan längst fram så var det iaf några tusen som stod bakom och klämde på) och knappt någon luft fick du inte heller. Det var pain att stå där när förband efter förband spelade och person efter person fick lyftas upp för att ha svimmat - Men allt blev som bortblåst när väl Kiss intog scenen.
Kännslan är obeskrivlig stor!

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om den här dagen men tror nog många av er skulle somna innan ni läst klart då, så det får bli den här texten. Men det sista jag har att säga är: Hoppas, hoppas innerligen att de en dag kommer tillbaka hit till Sverige!!!

//Sara

LLORET DE MAR

Nu är det bestämt jag ska  till Spanien med syrran! HERREGUD VAD HÄRLIGT! Är helt jävla glad och det bästa är att det är om en vecka typ, hehe aja snart ska jag träffa Sara vi ska bege oss mot Söta Kamila.





SHALALALALLALALA.,

//SADAF

Pet Shop Boys

Måste ge lite beröm till mig själv, för jag är så JÄVLA BRA! Haha om du tror att det är ironi av nåt slag så nej det är det inte. Jag är så jävla bäst!!



HAHAH, Sara har återförenats med Pet Shop Boys, hon hade aldrig hört talas om dem, men låtarna kan hon flitigt! Och låt mig citera henne " jag kan inte sluta le"....

Där fick ni en lite mindre viktig fakta.. men här har ni iaf de väldigt goa artisterna PSB

Kul som fan


Pink

Vad händer just nu?
Joo vi kvinnor och män sitter och väntar på att vår gravida och kära svenskalärare ska stappla in i rummet och starta lektionen.. Sadaf dansar fulaste dansen ever och jag sitter och har tråkigt här vid datorn.

Mer uppdatering snart! Pusssilipusss

SNYGGT

Den här paljett kavajen är ett måste för Sara!


23.49

Varför är killar så rädda för å bli dissade så fort man inte svarar på ett hej eller liknande samma sekund som de skriver? Väldigt roligt att det är så för de flesta killar de får ju fan panik! Hahaha roligt.


ps. Vi är så jävla feeeeeeeeeeeta, måste banta, följer trenden precis som kissie!!!



Hej hopp Sara har en snopp...tralalala.

Sådärja hemkommen från körningen som förövrigt gick väldigt bra. WOhoooo!

Det var jättefint väder idag, varmt var det också så det blev en skön runda på kungsholmens strand (om det nu ens hette så) vi käkade glass och var lyckliga, haha töntigt jag vet. Men det är början av sommaren så man är ju lite smått ovan med sol,värme och glass!






FAAAAAN.... såg nyss att reprisen på Gossip Girl var igår på förmiddagen! Helvete också, detta innebär att jag inte får se efterlängtade slutet. Det var ju säsongens sista avsnitt... kommer säkert glömma hela handligen tills nästa säsong! :(:(:(

Just nu känner jag mig som en torr och urkramad tvättsvamp

Mycket plugg nu i slutet av terminen, inget snack om annat! Det har då blivit lite sisådär med uppdatering från min sida för har suttit som största nörden nu dagarna (dagen) innan provet skulle vara för att försöka proppa in allt i mitt lilla huvud. Lite sömn och mycket koncentration suger ju verkligen musten ur en ffc. Efter att provet avklarades idag och väl hemkommen från skolan, härliga promenaden, glassätandet och det soliga vädret däckar jag i sängen och somnar på en gång! Och vaknade inte heller nu förren vid 16-tiden med huvudvärk så det känns att det ska sprängas när som.
Mer uppdatering under kvällen så håll dig i närheten av en dator ;)

Dags att proppa i sig lite Alvedon och slappa vidare!
Pusspusspusspusspusspuss

Dino a.k.a. Lillfjärt



                            Lillfjärt då                       


   Lillfjärt nu








Nu ska vi ut på en promenad! :)





Vi hörs, Sara ska uppdatera!

Bonjour..

OJOJ det var segt med uppdateringar... igen, men det blir så när plugget är ivägen. Imorgon har vi sista Psykologi provet och här ska det rå-pluggas... Vi hörs snart!

Puss!!!!!!

Först på listan...



Dessa ska inköpas! :)

Fire water burn

Nu håller jag på att göra mig klar för att åka in till jobbet , än en gång.. Skönt att det är sista dagen för den här veckan! Vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli för mig här idag därför och massa andra saker jag måste fixa med idag. Så jag tänkte bjussa på en låt som ni får sitta och njuta av tills nästa inlägg kommer från någon av oss:



Antingen älskar man den här låten eller så hatar man den så mycket att man älskar den! ;) Jag bara älskar den.
Ha en superdag <3
//Sara

Dude

Tjenare bloggen och alla sköningar som läser den! ;)
Fick sluta lite tidigare idag från jobbet något som verkligen behövdes kan jag säga.. Det var en jävlig kamp att komma upp ur sängen i morse, benen ville fan inte röra sig och hjärnan ville fortfarande sova. Så jag var rätt trött idag kan man säga. Men men..
Blev ju som sagt ingen utgång som egentligen var planerad. Och va fan Sadaf! Ofta du inte säger att du mår så dåligt när vi har snackats vid^^ Lilla skit! Men tror verkligen det blir skönast med en hemmakväll ikväll istället. Fast när jag satt på bussen påväg hem (som åker dit vi sedan skulle) hör jag en röst bakom mig som pratar om att han ska dit. När jag vänder mig om är det fucking en riktig heting som sitter där! Då kan man säga att man ångrar sig liiite att det inte blev något för oss..

Nu måste jag ta och ta av mig ytterkläderna som jag inte hunnit med än.
Krya på dig love! <3 Och ha det så jättebra ni andra :)

Lördag!

Ja då var det lördag, ikväll orkar varken jag eller Sara ut så vi har bestämt att inte gå på spelningen som var ikväll. Jag kan förstå att Sara är trött hon har ju jobbat hela helgen och själv så vaknade jag 4 imorse och spydde lite... det var onajs. Oh kom på en grej ni ska få se vårt supersköna MVG kvalité arbete om Anorexia... Kanske. =)

Vet ni vad nu ska jag ta och vila lite mår inte vidare bra alltså! När jag har vaknat ska jag se till att arbetet läggs upp hehehe om Sara tillåter det..




Sara om du läser det här jag vet exakt vart vi kan köpa färgglada smycken ifrån, såg nämligen skitsnygga som passar perfekt till temat! 

Jobb, jobb och ännu mera jobb

Såå nu är jag äntligen hemma från jobbet och ligger just nu i sängen klar för att sova. Inte för att jag ska sova men är verkligen slut i hela kroppen så jag passade på att göra mig klar när jag än hade lite energi kvar i kroppen.. Käns som om jag har jobbat hela dagen fast det trots allt bara var tre timmar. Tiden där går verkligen apsegt! Imorgon och på söndag blir det ju heller inte bättre då jag på riktigt jobbar hela dagarna.
Okej, nu blev det det här inlägget värsta klagomålet på att jobba men det är väl just det jag känner just nu.
Däckar.

Bye bye! <3

trött

Jag är super trött, vet inte om det beror på vädret eller ...vädret, men jag kan inte sova nu det går ej. Ska alldeles strax gå ut med lillfjärten orkar verkligen inte. Grått ute ser ut som Silent Hill :P.  Att ha mens gör inte saken bättre heller bläää allt måste verkligen komma på en och samma gång va!

Nu har lilla Sara slutat antar att hon är tröttare än vad jag är, men hon lovade att hon skulle uppdatera så vi får se, ni kanske får ett roligt inlägg att läsa snart!




Hittade en riktig gammal bild på Sara och Dino, ^^

Pussssssss på er!!!!!

Godmorgon folket!

Vi har precis vaknat. Vi har en pigg Sara och en mindre pigg Sadaf. Igår natt såg vi filmen Silent Hill som får två ruttna tomater av fem möjliga. Filmen var sisådär enligt mig, hade inte så många läskiga scener och det var mer animerade figurer som skulle se äckliga ut och det tycker inte jag är läskig alls. Dessutom kändes det mer som att det var för dem som spelar spelet Silent Hill, så vi fattade inte handligen heller eller inte allt iaf. Det var dock läskigt att gå upp på övervåningen helt själv men jag lever.

Nu håller Sara på att göra sig i ordning för hon ska jobba snart, själv sitter jag och fördriver tiden med att blogga, bra va?!



Vi hörs snart igen! :) puss alla mindre söta läsare från två söta bloggare.

Svennebanan

Vilken bra dag! Idag känner jag för att vara glad... vet inte vad det är men jag är iaf på skitbra humör och allt känns så jävla rätt! Kan det vara för att det snart är sommarlov? Eller att jag väldigt snart tar mitt körkort? Eh vet inte vad det är men inget fattas, det känns som att jag har allt jag behöver för att vara lycklig. 

Nu ska jag faktiskt städa mitt rum ser inte bra ut här! Ni kan lyssna på förmodligen sommarplågan "Svennebanan" så länge.... :D Uppdaterar snaaaaaaart!



// Sadaf

Tisdag

Idag när jag kom hem från körningen som by the way gick hyfsat bra, köpte jag två grejer som ni ska få se! :D Fast ena är då en present till min syster...den andra är till mig och bara mig(shortsen)! Passar perfekt till festen med temat färgglatt som vi ska på. Dock har jag ingen anning vad jag ska ha på mig den med... Men det är annan femma!

Haha, när ja skulle ta bilden kom lillfjärten och luktade "godkände" köpet och sedan lade sig där!








Men till slut lyckades jag att  ta en bild utan lillfjärten,


Hörs snart igen! Puss

Dolt budskap



För det fösta: Vem fan har satt upp ballonger i vårat klassrum?
För det andra: Vad fan tänkte personen på när den satte upp dem?

The roof is on fire

Hemkommen efter ändå en hyfsat kort dag. Efter lunchen blev det som som sagt in till Staden men det blev tyvärr mer önsketänkande än shopping måste jag ändå erkänna.. Varför ska det alltid vara så att man hittar saker man vill köpa när man inte har pengar och knappt hittar nåt alls när man väl har dem?




Några rätt onödiga bilder det fick bli för dagen. Vad annars ska man roa sig med på feka-lektionerna ;)

Puss till er alla sköna läsare!

Do you know your enemy

TJATJATJA!!

Vi är i skolan och har fekb, snart är det lunch och vi är skithungriga. Idag blir det lunch på donken. :) Efter lunch är det mot stan som gäller och kanske lite shopping därtill! vi lovar att lägga upp bilder så fort vi har möjligheten. 

Tjatjatjadååååååå

pussssssssssss




Mål

Hej kära läsare!!

För bara några dagar sedan fick vi över 140 läsare, nu har vi som mål att få 1000 besökare! Vi tror vi kan lyckas... vad tror ni? Ni får gärna tycka till här, vi har väldigt tyslåtna läsare lämnar inte ens ett spår :(...

Så nu kör vi SARA!!!!!!!!! <33


Melodifestivalen

Allt detta snack i media och bland människor om melodifestivalen. Ingen kan kan väl ha missat att det var i lördags? Varför sån jädrans hysteri. Det var inte förren idag jag hörde vinnarlåtens bidrag och jag blir stum. Sämst låt, ful kille..
När jag hör ordet melodifestivalen mår jag bara illa. Okej, det är något sällskapligt att ändå sitta där framför tvn med familj eller vänner och diskutera alla bidragen, men har inte hela grejen ändå gått förlångt? Man hinner ju tröttna på alla dessa program som visas vecka efter vecka för att tillslut, 100 år senare, komma fram till en vinnare som ska vidare till den stora finnalen..
Och vad är ens slager idag - Ska det vara melodifestivalen ska det vara slager. Idag kan man väl knappt säga att det, i några år i rad nu har de försökt få in rock och mestadels av alla bidrag är pop. Visst ska väl jag vara glad för det egentligen eftersom slager är så långt borta man kan komma min musiksmak - Men allt är ju bara B, sämsta skiten jag har hört allvarligt talat!

Ja allt har fanimig gått förlångt och nu, även fast den stora finalen är över, kommer man väl få kämpa med alla dessa rubriker på internet och i tidningar som kommer handla om vinnarbidraget i ett halvår frammåt..
//Sara

Dags att börja övningsköra?

Snart blir jag fan galen på mig själv att jag alltid ska vara så jävla lat hela tiden! Om någon månad är jag 18 år och har fortfarande inte ens skickat in de där papprena för kursen eller heller tagit syntestet. Trots att mitt mål som mindre var att jag skulle köra upp på min artonårdag..
Folket runt omkring mig i skolan har alla börjat med det och vissa har till och med körkortet fixat och klart i handen. Jag blir bara så avundsjuk för jag vill också! När ska jag börja, när ska jag orka, när har jag tiden framför allt??
Nu käns det något värdelöst att fixa med det eftersom det är mycket i skolan och snart sommarlov. Tror jag har slut på hopp..

Skit också!
//Sara

Green Day


Den här låten är bra! Dåligt ljud dock, men men.....


Godmorgon!

Hej har precis vaknat känner mig väldigt seg och mitt huvud känns för tungt och stort att hålla uppe. Men ska ta en kopp kaffe och hoppas på att det hjälper. Jag har faktiskt varit i skolan men efter lektionen drog jag hem, delvis för att jag är för trött och delvis för att det var oviktiga lektioner, dessutom tänker jag inte vara i skolan utan Sassy!!

Så nu ska ja gå fixa kaffe men när jag är tillbaka med förhoppningsvis 5 kg lättare huvud ska jag ni få se på en rolig video på oss och jag lovar den är så himla pinsam att jag sitter och överväger mitt beslut. :)


Ses snart!
//Sadaf

Sega uppdaterinagar

Ja, så kan det bli ibland. Går man i tvåan på gymnasiet med jobb vid sidan om har man inte all den tiden man önskar att man hade. Tråkigt men sant..
Bara så ni vet så älskar vi er lika mycket ändå och förbättringar ska det bli!

<333

Döda?

Visst, dagen till ära men skulle man ändå inte fått slippa jobbet? Den bästa kombinationen är nog inte krök och sen hemkomst dagen innan man ska upp för att jobba..
Den som jobbar känner nog igen sig i "låtsas-gå-på-toa-fast-man-sitter-och-vilar" tricket. Blev det många upprepningar av under dagen.

Men btw, gårdagens kväll bjöd på mycket - nya underbara människor, bättre lokalsinne runt Hagaparken, öl, skratt och livliga diskusstioner.
Såklart är vi så generösa mot er att ni ska få se lite bilder från kvällen!





Som ni kanske ser är det inga bilder senare på kvällen, då det mörknat - Räcker det med att säga att blixten på kameran inte var på? Bilderna blev ju bara svarta dåju..

Dagen börjar lida mot sitt slut, dags att dö i sängen! Tjao

Söndag!

Hej! Jag är på jobbet men nu har jag rast, tänkte why not uppdatera! :D Jag är bajstrött, vaknade 6 imorse och vi var ute igår kväll så ni kan inte ana hur gärna jag vill sova just nu! På tal om igår så var det jävligt trevligt, mysigt och kallt. Vi trodde vi skulle vara i haga men tydligen var det Solna/råsunda så jag och sara hade världens äventyr vi gick t o m från haga norr till söder (gör inte det!) Tänker inte gå in i detaljer men kan säga att det var jävligt farligt :P. Sen var vi tvugna att gå tillbaka till norr och där blev vi upphämtade!   


 Oj oj nu måste jag gå, men kan lägga upp lite bilder när jag kommer hem.

Puss på alla våra söta readers.

Lördag!

Hade världens panik imorse när ja såg att busshållsplatsen var öde! Jag hade missat bussen och jag skulle aldirg hinna till jobbet men så smart som jag var tog ja tbanan till st eriksplan och tog Flygbussen! WOOOHO slöseri med pengar! =/
Nu är jag iaf hemma ska se hur planerna är för kvällen men det lutar åt haga! Kul att man jobbar imorgon också, blir en tidig hemgång för båda!
Juste, till nåt helt annat, idag kändes det som varenda människa jag såg hade en tatutering. Lilla jag blev väldigt sugen på att skaffa en också, vet bara inte vad, när och var på kroppen. Det är ju trots allt nåt som kommer stanna kvar hela livet och då vill man ju inte ångra sig, right?



Kanske nåt i stil som denna?


Puss alla söta korvar!

En liten uppdatering

Mitt rum fylls av AC/DC låtar på hösta volym. Rock it ffc! Livet är väl ändå helt underbart ibland, tycker ni inte? Tror nog det är det underbara vädret som gör det ;) Snart är det dags att bege mig som en duktig storasyster för att kolla på min systers dansuppvisning. Har inte sett någonting av det här hemma så får se hur hon är, lovar att hon kommer vara bäst!

Ikväll finns det förhoppningar på att jag och Sadaf åker ut för att va med folk och ha en trevlig stund med krök. Vad ska ni underbara läsare ha för er? :)

Lev livet galningar!

Blidde inget jobb för min del

Så istället blev det att kolla runt lite i stan. Hade tyvärr inte kära Sadaf med mig så känndes riktigt ensamt, undra om hon har det kul där på jobbet?



Men jag tog iaf och införskaffade jag mig denna skönhet vi var och testade igår. Den kommer användas väl kan jag lova! Den kommer ifrån Monki och blev min för 400 kr. Nöjd!
Sen kollade jag lite till. Blev dock inget mer köpt idag men hittade det här linnet på H&M Divided som jag funderar på om jag ska fixa till min garderob eller inte. Vad tycker ni??




Nu kanske det inte ser sådär jättesnyggt ut med min vinröda bh under ^^ Men tänk er linnet utan det så blir det ju super! Men om jag köper det måste jag även leta rätt på en sån där bandslös bh (freebra) eller klistelappar - för jag tänker sällan gå runt och visa hela brösten för alla, linnet är ju rätt löst som det kanske syns.. Får se hur det blir, kan ju iof ha en bikiniöverdel under. Hett hett hett!

Nu tänker jag inte sitta här lägre men antar att vi hörs senare idag, antingen av mig eller Sadaf.
Puss puss på er alla gullepluttar! <3

BUSTED!

Haha Saras rumpa är omotståndlig!


Shopping!!!

Hej igen! Hoppas allt är bra med våra goa läsare, vi mår iallafall bra men dock väldigt vääääldigt trötta för vi har haft så mycket i skolan. Men nu kan vi andas ut. I helgen kommer det förmodligen bli en jättedålig uppdatering för båda jobbar, men kika gärna in vi ska försöka uppdatera med bilder iaf!

Som vi tidigare nämnde, skulle vi in till stan för att shoppa. Vi hittade en hel del som gärna fick flytta in i garderoben. =)





Puss så länge!!

Farlig som bilavgaser



Det här är  BUBBA!

Fredag

Hej allihop! Här sitter jag och Sara och väntar på att småfek ska börja och sluta, sen ska vi dra mot stan å shoppa =)
Vad ska ni göra i helgen? (inte för  att vi bryr oss för fem öre) Vi ska iaf jobba men vi klagar inte, kassalikvidteten behöver förbättras, if you know what I mean ;)

Vi uppdaterar snart för nu ska vi ut å sola! :D



HOLLAAAAA AT YA!

Tjoho

Hej allesammans! Vi lever vi har bara haft en tuff dag framför oss, men nu är den över! Sara är hemma och Sadaf är inte hemma ännu och när hon väl kommer hem kommer hon tuppa av.... Håll utkik outfits kommer upp snart!! =)

Nu till en annan sak; vi har märkt att det är många av er som skriver "du" och "dig" osv vi är TVÅ personer ( även om vi kan räknas som 1 (internt)) som driver bloggen, så vi uppskattar om ni skriver den personliga pronomen i plural :D

Puss hörs snart!

Ingen big deal


Vi kan konst!


När två hjärnor blir till en stor, kommer man på nya och orginella saker...





Om oss

Vi har fått väldigt många läsare nu så vi tänkte berätta om oss själva, egentligen är det inte så mycket som ni borde veta förutom att vi är två skitheta, smala, roliga, smarta (till skillnad från kissie), taskiga, överdrivna, högljudda, bortskämda, unika (enligt vår bästa vän Johan) är vi också jävligt sköna.

ENJOY!




'


Ironi eller ej, det avgör ni!



Funky


02 MAJ!

Idag var jag nära på att krocka! Man ska vara försiktig i cirkulationsplatser, Im telling you!
Far blev arg på mig och rådde mig att använda bromspedalen lite oftare specieltl i sådana situationer.

Vet ni vad!
Snart är det sommarlov, det ska bli väldigt väldigt skönt att komma bort från allt/alla som har irriterat och stressat en. Sen så längtar jag otroligt mycket till london resan med min alldeles egna McFlurry! <3<3<3 (det var ej snålt med hjärtor) Det ska bli geeeeeereeeeeeeejt! Biljetter måste bokas så fort som möjligt! =)


Bara för att det är maj och snart ett år sedan!


Hörs snart! PUSS PUSS.

RSS 2.0