Key of love!


Lets put the X in Sex.

Okej så här ligger det till,... jag å Sara är galna bokstavligen GALNA i killar med långt hår. Nu snackar vi inte om mes-långt utan rock långt! Fyfan....

Vi var på UF-mässan idag och så skulle vi gå runt och hitta en monter som vi tyckte hade snyggast design. Vi hittade en som både faktiskt tyckte var skitnajs. Keys of love (?). Först såg vi bara designen, färgerna, skylten och en het jävel i långt hår. Det räckte för att locka dit oss. De var så många som stod där så jag såg inte vad de sålde (därav de dumma frågorna jag ställde).
Först tänkte inte jag på hur jävla bekant han i långt hår såg ut. Det var förens Sara snabbt viskade att de var han från kiss konserten. Så när jag skulle ställa frågorna var han självklart den som var tillgänlig (klagar inte). Det enda jag tänkte på var.. gud är det han, det måste vara han, jag måste fråga, helvete vad han är snygg. Samtidigt som dessa tankar flög runt i mitt huvud så lyckades jag ställa frågorna och svaren skrev sara ner, jag lyssnade inte ens på dem.
Haha det visade sig att Sara var värst, hon klottrade bara ner nåt för att så fort som möjligt komma till tals med honom. Sen när UF-frågorna var ställda och svarade (?) så kunde inte jag låta bli... "en sista fråga som inte har med det här å göra.. var du på kiss konserten?" Och det visade sig att det faktiskt var han! Han undrade hur vi kom ihåg det och ärligt talat, det gör vi också!
Men han var liksom den som stack ut från mängden, han hade långt hår och såg jävligt glam ut och stod dessutom några meter ifrån oss i kön. Jag tror säkert att ragge, Felix och Max också känner igen honom ;). Fast jag kommer ihåg jävligt många från den konserten t ex. tjockisen bredvid mig med fetaste öl magen, den vilsna fjortisen, han som lekte farlig och ville bråka, han som stod med sin tvättbräda tättintill mig och sara, plutten som var 7 år(?) ljög om att han halsade sprit ;) och sjukt många mer... han var bara en av dem.
Hur som helst, efter kiss snacket var det dags att ta foto. Så bild finns för er som undrar hur han ser ut. Bilden lägger sara upp när hon kommer hem!


PS. vi skulle inte bangat!!!!!!




Zubettgehen

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag slaggar...visst är jag snäll?!

Jag har skitont i halsen kan inte ens svälja :( men min röst börjar komma tillbaka, vilket jag är jävligt tacksam för. Imorgon är det fredag, ingen skola för mig å Sara, men däremot står UFmässan och ett företagsbesök på schemat. Efter den här röriga fredagen så kan jag skita i allt och alla, lov vettja!! Skönt å slippa METG, hör ni det: SKÖNT ska det bli! :)

I förrigår när jag å sara var på stan så köpte jag skor... inga högklackade så de är inte så märkvärdiga, in fact ganska casual, du vet riktig casual friDAY, men trots allt så är jag casual friDAAY utan tvekan. Men dessa är mina babes i vår/sommar ska ha på mig dem så jävla ofta att de ska stinka franskost :) Yeees!


Mina babeees <33

Aja nu ska jag fortsätta lyssna på KAANYEE -Heartless... =) sen är det slagg!
Puss //SKN

=D

"Du är brödet jag vill lägga korven i"

Hahaha vem fan kom på det där? =O

Fandååå.

Jag låter som en råtta för er som undrar hur en råtta låter ; knappt så att man hör.

Idag var klassen ledig eller nördrarna fanns nog på plats men vi var lediga ;). Och det var najs. En kort skoldag imorgon och en mässa på fredag (?) sen är det LOOOOOV. YippikaayeyMFR. =D

Vet ni! Jag längtar galet till våren och enligt metro kan vi räkna med att de vår i slutet av mars, en månad kan man säga.. HÄRLIGT!

SKN.

Ledig

Så skönt, klassen är ledig idag! :D

Info-lärarn drog från skolan igår så nu har vi varken någon Info o Layout elr Feka fram till lovet. Det är niiice det!

Idag blir det slappa i massor och sen imorgon blir det sovmorgon ;)

//SB

Sha la la la la la la la la la la te da

Jag vet, jag vet, jag vet.. Det är inte mkt jag skrivit här, och nu när jag har börjat skriva vet jag ändå inte vad jag hade tänkt säga! Jag är just nu bara så less på mkt som har med skolan att göra och bättre blir det inte när jag är trött efter att ha jobbat hela dagen idag, men men okej ska försöka med att inte prata om allt förmkt tråkigheter, även fast det är det är de det finns mest av just nu!!

Aja, snart är det lov och det kommer bara bli så jääävla skönt! Ska slappa som fan, vara med de bästa och vara med tjejerna i familjen på kryssning, OCH mest av allt hoppas jag att få umgås med Sadde!! <3 (Varför hon inte räknas in som de bästa för att hon är då mkt bättre än så, så det finns inte ens ett elr flera ord för henne!) ;D
Nu får sista veckan i skolan fanimig gå undan för annars dör jag!

Ha det gött alla goingar! :)

// SB

Söndag

TJO!
Vi har inte hört av oss på länge nu, men ni vet ju hur Sara är... jävligt lat. Och själv så glömmer jag då och då att bloggen ens existerar. I helgen gjorde vi inget speciellt, igår kväll så hade jag inget för mig alls snackade med Jossan lite å det luktade utgång.. men planerna krascha. Och just nu sitter jag här och känner i hela min kropp att jag håller på bli riktigt förskyld... bara att skriva det här inlägget är jävligt ansträngande, får ont i armarna. Halsen gör ont och jag kommer fan spy när som! Trevligt värre.

Nu ska jag gå vila vi hörs! <3 //SKN

Torsdag

Hej hallå!!
Idag var det en allmänt tråkig/jobbig dag. I skolan var det inte så mkt som hände bara massa griniga folk. Efter skolan tog jag Dajno till veterinären, jag dog när kvinnan peta i dinos röv och tog ut bajsliknande grejer.. det var inte bajs men stank som in i helvete värre än bajs...... Så dino mår inte så bra just nu efter ingreppet.

Imorgon är det alla <3 dag... Denna dag har aldrig haft en betydelse för mig, känns bara jävligt onödigt att sånna dagar finns när man är singel. Eller nej förresten singel är jag ju inte men fortfarande känns det jävligt onödigt.


//SKN


Förvirrad

Jag är jävligt förvirrad! En sak är säkert jag ska inte vara för blåögd....



Jag hoppas att det inte är nån jävla åldersgräns till fashionparty. vill verkligen gå å se Johnossi och moneybrother. Fyfan. Bomullsbörsen jag ber er!!! =(

//SKN


Fonky fly killen är skön.

Vaknade för en timme sedan, skit oskönt drömde om KARIN hehe :S. Men nu måste jag sätta fart lyfta på mitt lilla arsle och hoppa in i duschen ut med vovvvoooo sen ska jag till stan en sväng och sedan mot sätra till my sistaaah, så jag kommer inte hem måste ta mitt pick och pack för nu ska jag dra.

Va vadå hade vi skola idag? =O Ne tänkte väl det...
Sara krya på dig!! <333

ALLA VET ATT VI ÄR FONKY FLY ..hhehe
pusssss

Sjukling

Fan fan fan, ligger nu hemma i sängen och känner mig helt död. Har både feber och håller på att bli jätteförkyyyld! :O Inte roligt, inte roligt!
Missar idag både prov och andra viktiga lektioner, vet inte om det är bra elr inte...

Ska nu iaf dra till köket och stoppa i mig vitaminpiller elr nåt så att jag snabbt som fan kan bli frisk igen. Länktar ju fan redan tillbaka till skolan, fast då menar jag INTE plugget utan Sadde och alla andra sköna människor som man kan ha skojj med! :D

Håll tummarna att ja blir frisk snart! ;)

/ SB

LÖrDaG

Heeej allihop!!
Vi mår bra och vi lever... Snart är det utgång som gäller och vi ser jävligt "rock glammiga" ut. Bild får ni senare.
Pussss på Gött.

Hädanefter kan du kalla mig för Anna Maria Lenngren...

Vi har svenska nu och det är jätteseeeeeegt. Min mage demonstrerar den vill ha maaaaat. =)

Vi höörs senare.
//SKN


ONSDAG

Hej hej hallåååååååå!
JAAAG ÄR SÅ KÄÄÄÄÄÄÄÄÄR....... i ett par skor på topshop., de kostar över 1000 kr, galet snygga! Men tyvärr måste jag lugna ner mig när det gäller skor eller shopping överhuvudtaget. Men de va galet sexiga. Imorgon är det torsdag kan ni fatta?! Snart är det helg och på lördag är det  partyparty @ emmas ;D. 
Vad mer har man att tillägga..,, inget mer än ha en bra dag soetnoezes nu ska jag rasta hundjäveln som grinar hela jävla tiden!

BTW, hittade en bild och den är inte alls cool, den är bara konstig....



//SKN

Hoppas hoppas hoppas

Var nyss inne på kissarmysweden.com och kollade runt, fan det första som står där är;

Europaturné snart på gång?
Enligt KissNews.net kommer turnédatum för Sydamerika, Kanada och Europa att tillkännages inom kort. Andra rykten talar dock om en Europaturné "innan årets slut" som en "stark möjlighet" snarare än något som är på väg att offentliggöras.


Om de nu ska komma till Europa kanske det inte säkert att det är Sverige.. Men vill så jäääävla mycket! Killarna som snart är uppe i 60 bast  å börjar bli rätt slitna men en konsert till skulle vara som att komma till himlen! :O
Kommer ALDRIG glömma det i Stockhom Stadio! Som sadde sa; "Det är den bästa samtidigt som den värsta dagen i mitt liv" - Att få trängas nästan längst fram, krossas och inte få någon luft var som att torteras till döds men attt samtidigt få se dem på riktigt och så nära! Vilken jävla tur vi hade hela vägen, att både få tag på biljetter när de släpptes och sen hamna så bra till i publiken, BÄSTA!

Så nu ska jag fanimej hålla både fingrar och tår och verkligen hoppas på att de kommer hit! :D:D

Tisdag

Tja allihop, läget med er?
Idag var det en total onödig skoldag, Eva lägger alltid ut felaktiga lösningar och Åsa snackar nonstop. Imorgon har SP2A prov, G prov dvs och jävligt fail om man får IG vilket jag kanske får! =D Ska alldeles strax plugga lite debet och kredit så att det sitter till imorgon! Ja vad mer har man att säga?

BTW, vi tycker vår design är snygg dock inte färdig, så kära Emelie du kan glömma ditt erbjudande och Ovansjö tack, vi återkommer! ; )

Det här är till dig sara:
SARA NU FÅR DU FANIMIG TA Å SKÄRPA DIG!!!! SKRIIIIIIIIV I BLOGGEN VI FÅR BARA FLER OCH FLER LÄSARE VA!!!!! =D

.

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs

Jag bryr mig inte....

Där gjorde man dagens första tabbe då! KUL verkligen! =S Hoppas att det inte blir några misstolkningar. Jaja nu är jag iaf hemkommen från simningen..... eehm jag är inte helt säker men jag tror de hade en extra tränare där för att se hur min attityd var och hur jag skötte mig?! Hon satt där och antecknade varenda grej jag gjorde och inte gjorde. Detta ledde till en ännu sämre attityd och prestation. Jag vet att jag har haft  "attitydproblem" när jag var yngre, men nu är det fanimig FINE!

Nu ska jag käka förfan!
LOVE IT LOUD schlynooor.


Skiiiitsönda

Phuuuuuuu! Äntligen är jag hemma igen efter jobbet. Dagen har bara kännts allmänt långsam och det känndes som om varje minut på jobbet var en evighet :O, men men som sagt så har jag kommit hem och ätit mammas goa middag, så nu har jag ny energi igen :D Men fan, får alltid typ ångest när det är söndag, sändagar betyder sista sagen på helgen och därmed skola imorgon! Meeeeen då får jag iof träffa alla sköna människor igen ;D;D



/ SB

Fundar på om jag ska lägga mig ner och sova en stund, hm..

2007

Hallåå!
Hoppas ni alla har haft en bra helg. Det är söndag idag vilket innebär att jag har ungar att träna och sen har jag träning efter men vet inte om jag pallar eller har lust att simma. Just nu har jag inte lust att göra nåt alls huvudvärken verkar komma tillbaka och jag har ett konstigt märke på min hand, ser ut som ett blåmärke men det gör inte ont. =/

Jag vaknade till den här låten och jag säger bara våren 2007 !
Dvs när jag gick i nian, jag var en liten plutt som var skitballlll till bl.a. den här låten =D.

Sharam - party all the time




Nu ska jag käka men vi hörs senare,
//SKN


RSS 2.0